Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Vi söker studentmedarbetare

15 november, 2021

På AF Bostäder arbetar studenter som extraresurser på vårt servicecenter sedan flera år tillbaka. Dessa studentmedarbetare går in vid ordinarie personals frånvaro och vid hög arbetsbelastning. Nu behöver vi nyrekrytera. Om du är serviceinriktad och vill ingå i ett team om cirka tio studenter hos oss så tycker vi att du ska söka det här extrajobbet på studs!

Arbetsuppgifter

  • Delta i schemalagd bemanning under semesterperioder
  • Stötta vid tillfällig frånvaro som sjukdom
  • Vid behov hjälpa övriga verksamheter på AF Bostäder
  • Kunna hantera besök, chatt, e-post, telefonsystem, administrativa system etc (vi lär dig!)

Kvalifikationer

Du bor eller har bott hos oss och har minst två år (fyra hela terminer) kvar av dina studier. Du ska kunna jobba minst åtta timmar i veckan. Du tycker att det är helt OK att jobba under julledigheter, sommarsemestrar och kan i övrigt hoppa in med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande.

Personliga egenskaper

Du är effektiv, beslutsför och tycker om att arbeta självständigt samt samarbeta i grupp. Du tycker om att ge god service, är lyhörd och flexibel. Du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder

En värdeskapande arbetsplats som vi bygger tillsammans med våra medarbetare genom att vara proaktiva, välkomnande och värdera såväl nytänkande som olikheter. En arbetsplats med en bra arbetsmiljö där alla trivs, känner sig delaktiga och får bra förutsättningar för att lyckas på jobbet.

Ansök!

Skicka in ditt CV och en kort och personlig ansökan där du motiverar varför det är just dig vi söker, till claes.hjortronsteen@afbostader.se senast den 12 december. 
Vid frågor, kontakta Claes Hjortronsteen på 046-19 15 36.

Om AF Bostäder

AF Bostäder är Södra Sveriges största studentbostadsföretag. Vi äger och förvaltar cirka 6 000 bostäder, alla i centrala Lund. Våra hyresgäster är unga, vetgiriga, optimistiska och på väg ut i livet. Vår uppgift är att se till att erbjuda bra och prisvärda studentbostäder. Men också att de under sin tid hos oss får god service i ett hem där de kan må bra och känna sig trygga, där de har utrymme för umgänge med grannar och vänner och en miljö där de kan prestera i sina studier. I vår verksamhet ingår även skötsel och förvaltning av våra fastigheter och uthyrning av kommersiella lokaler i anslutning till våra bostadsområden.