Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
Rosa banner med texten Ha det bäst! Fyll i vår kundenkät och vinn en månadshyra

Kundenkäten Nöjd Studbo


Vi vill att alla som bor hos oss ska ha det bäst i Sverige. Därför behöver vi din hjälp! En gång per år får alla hyresgäster en kundenkät, och vi är tacksamma om du tar dig tid att fylla i dina synpunkter och tips. Alla som deltar kan vinna en månadshyra, och vi utser en vinnare varje månad.

Nöjd Studbo är en kundundersökning som utförs av Origo Group där studenter i Sverige får tycka till om sitt boende och sin hyresvärd. Enkäterna skickas ut kontinuerligt per e-post under tio månader om året, med undantag för juni och juli, och alla som bor hos AF Bostäder får enkäten en gång per år. För att göra det enklare för dig skickar vi även påminnelser via sms med en förkortad länk (tiny-url).

Delta i undersökningen och ge förslag på förbättringar, så hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd. Om du svarar rätt på en utslagsfråga kan du dessutom vara med och tävla om en månadshyra. Varje år vinner 10 studenter en gratis hyra.

Resultatet analyseras per bostadsområde och avdelning för att hitta fler förbättringspunkter. Vi läser igenom alla fritextkommentarer och är glada för alla tips och förslag vi får. Tack vare kundenkäten och dina förslag kan vi fortsätta arbeta för att våra hyresgäster ska uppleva att de bor bäst i Sverige.


Senast uppdaterad 11 mars, 2024