Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering

Förråd


Vi har förråd för uthyrning i alla storlekar, på bra lägen i Lund. Du behöver inte vara student, alla får vara med!

Se vilka förråd som är lediga just nu.

Förrådsområden

Vi har förråd för uthyrning på följande studentbostadsområden:

  • Vildanden, Ällingavägen 1-24
  • Sparta, Tunavägen 39-47
  • Delphi, Magistratsvägen 55
  • Kämnärsrätten, Kämnärsvägen 17-55
  • Magasinet, Spolegatan 13 (ingång från Carl Bernlunds gata).
  • Parantesen, Södra Esplanaden 30-32

Se förrådens placering på Lundakartan längst ner på sidan. 

Uthyrning

Lediga förråd hyrs ut via webbplatsen. Först till kvarn principen gäller, dvs. den som bokar förrådet får hyra det efter sedvanlig kreditkontroll. Att boka ett förråd påverkar inte kötiden i bostadskön. Vi hyr endast ut förråd till privatpersoner. 

Förrådsnycklarna hämtas den första vardagen i månaden kl. 14.00 - 16.00 på servicecenter (Tunavägen 39 C, Lund). Infaller den 1:e på en lördag, söndag eller helgdag, kan nycklarna hämtas tidigast påföljande vardag. Det är inte möjligt att få tillgång till förrådet i förtid.

Åtkomsten till förråden är vanligtvis dygnet runt, men på Tunavägen 39 C (Sparta) är tillgängligheten begränsad till kl. 07.00 - 20.00.

Förvaring

Förråden är avsedda för förvaring av vanligt lösöre som resväskor, möbler och flyttkartonger. Brandfarligt material, brandfarliga vätskor, gasbehållare och explosiva ämnen får inte förvaras i förråden. Undvik att ställa fuktkänsliga saker direkt på golvet.

Skada

Som hyresgäst är du alltid ansvarig för skador som uppkommer på annans egendom till följd av förvaring i strid mot gällande regler och föreskrifter. 

Eventuell skada regleras av hyresgästens försäkringsbolag. Detta gäller även om skadan har sitt ursprung utanför förrådet, t ex vid vattenläcka i angränsande utrymmen. Kontakta ditt försäkringsbolag innan du hyr ett förråd. Det är inte säkert att den vanliga hemförsäkringen gäller.

Parkering

Vid parkering i anslutning till förrådet ska i första hand AF Bostäders ordinarie parkeringsplatser användas. Det är (med undantag för Sparta) tillåtet att köra fram till förrådet för lossning och lastning om framfarten kan ske på asfalterade ytor. För att undvika kontrollavgift får detta bara ske under kortare stunder och hyresgästen måste själv befinna sig vid fordonet minst var tionde minut. Parkera aldrig på en brandväg.

På Vildanden är förråden belägna inne på bostadsområdet, men det finns ingen möjlighet att köra bil ända fram till förråden.

Här finns våra förråd

BHO_SS_OKF.jpg


Senast uppdaterad 24 maj, 2024