Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
Karta över bostadsområdet Visa bildspel
 • Manlig student stoppar in tvätt i tvättmaskinen

  Tvättstuga på Södra Esplanaden 30 B

 • Rottingmöbler utanför en bastu

  Bastu på Södra Esplanaden 30 B

 • Kvinnlig student reparerar sin cykel

  Cykelreparationsrum på Södra Esplanaden 30 B

 • Studierum på Ulrikedalsvägen 10 B

 • Typskiss interiör

 • Typskiss interiör

Gylleholm

Gylleholmsgatan 11-13

Personligt och mysigt

Gylleholm ligger centralt i en av Lunds studenttätaste stadsdelar. Området, som är AF Bostäders minsta, ligger granne med flera andra studentbostadsområden och studentnationer.

Gylleholm består av två mindre fyrklöverhus med en liten, mysig innergård. Här ryms blott 48 enrummare med pentry så chansen är stor att du lär känna alla dina grannar. Lägenheterna genomgick en omfattande renovering som slutfördes 2019. 

Gylleholm är perfekt om du söker ett intimt och personligt boende mitt i city. I närområdet finns restaurang, pizzeria, livsmedelsaffär och närbutik. Bara några minuter bort tar du del av Lunds cityliv med ett komplett utbud av service, butiker, kultur och nöjen. På cykel når du snabbt och enkelt universitetets samtliga institutioner, stadens bibliotek och Lundagård – studentlivets centrum.

Gylleholm delar tvättstuga, bastu och cykelreparationsrum med studentbostadsområdet Parentesen som ligger alldeles intill (ingång via källardörren på baksidan av Södra Esplanaden 30 B). De boende på Gylleholm har även tillgång till studierummet på Ulrikedal. 

I hyran ingår el, varmvatten, tvättmedel och internet på 1 Gb. Uttag för tv finns ej. 

Hos AF Bostäder bor du i en rökfri miljö. Det innebär att rökning är förbjuden både i bostäder och i gemensamma utrymmen som t ex trapphus och tvättstugor.

Se filmer om Gylleholm på YouTube