Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Bredband


Supersnabbt bredband från Bredband2 på upp till 1 Gbit ingår i hyran. Internet funkar alltså direkt när du flyttar in – allt du behöver är en nätverkskabel (ethernet).

Kom igång med ditt bredband

  1. Anslut datorn till nätuttaget (som finns i alla våra bostäder) med din nätverkskabel. Använd det vänstra eller översta uttaget. OBS! Anslut ej till Com Hem-uttaget.
  2. Testa att anslutningen fungerar.

Information

  • Som standard ingår ett IP-nummer för varje uttag i varje rum. Vill du ha fler kan du ordna det med en bredbandsrouter så att flera datorer delar på ett IP-nummer.
  • Surfar du trådlöst? Det krävs anslutning med nätverkskabel för att nå upp till 1 Gbit/s. Har du bredbandsrouter med begränsningen 54 Mbit/s så får du inte högre kapacitet. För att få högre kapacitet måste du använda nätverkskabel mellan datorn och nätverksuttaget eller köpa ny router.
  • Kommer du inte upp i 1 Gbit/s? Kontrollera nätverkskortet, klarar det 1000 Mbits/s? Kom ihåg att även bredbandsrouter begränsar din hastighet om du använder en sådan.
  • Det finns ingen begränsning på hur mycket du kan ladda ner. Hastigheten minskas inte heller om du har använt en viss mängd data.

Support

Bredband2 är bredbandsleverantör. Kontakta dem om du behöver support, tel. 046-12 20 22 eller https://www.bredband2.com


Senast uppdaterad 19 oktober, 2023