Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Tre snabba frågor till vår nya bostadsombudsman

12 september, 2024

Välkommen Jacob Axelsson, AF Bostäders nya bostadsombudsman ”bomb” under hösten 2024 och våren 2025. Här är tre snabba frågor till dig!

Fråga 1: Varför valde du att bli studenternas förtroendevalda representant hos AF Bostäder?

Svar: Studenternas boendesituation är enligt mig en av de viktigaste frågorna för att se till att Lund fortsätter vara Sveriges bästa studentstad. Som man brukar säga ”A man’s home is his castle”, så det är viktigt att alla skall kunna ha en plats att återhämta sig. Jag tycker det är viktigt att kunna ta del av AF Bostäders arbete och kunna hjälpa till att utveckla för att kunna representera studenternas ställning.

Fråga 2: Vad ser du mest fram emot under ditt år som Bomb?

Svar: Jag ser fram emot att kunna fördjupa min förståelse för hur studenternas boendesituation ser ut, både nationellt och lokalt. Även att vara med och föra fram studenternas röst inom AF Bostäders verksamhet samt kunna genomföra projekt för att förbättra studenternas situation inom studentbostäder.

Fråga 3: Har du några tips till studenterna som bor hos AF Bostäder?

Svar: Glöm inte att ställa dig i AF Bostäders bostadskö! Även fast du inte bor hos oss eller redan bor i något av våra områden, borde du ställa dig i vår kö. Man vet aldrig hur länge man blir kvar i Lund och hur framtiden ser ut det är även 100 % gratis såklart.