Gå vidare till innehåll Gå vidare till navigering
""

Ny rapport visar överskott på studentboende i Lund

8 juli, 2024

Med få dagar kvar till höstens antagningsbesked har Lunds tre största studentbostadsaktörer tagit fram en gemensam rapport som visar att bostadssituationen för nya studenter är betydligt bättre än många hittills har trott.

Lunds studentliv är fullt av traditioner men också myter. En av dessa menar att det är svårt för att inte säga omöjligt för nya studenter att få ett boende till terminsstarten. Tre tongivande bostadsaktörer med studentfokus, AF Bostäder, universitetets LU Bostäder och studentdrivna BoPoolen tar nu i en gemensam lägesrapport död på myten. Rapporten visar att det finns god tillgång på boende för nya Lundastudenter.

Ta del av rapporten via AF Bostäders pressrum